25.2 C
Sibiu
marți, 16 aprilie, 2024

FOTO: Accident între o mașină și un microbuz la intrare în Laslea

Știri din Județ

Un accident rutier între o mașină și un microbuz s-a produs pe DJ 143A, la intrare în localitatea Laslea.

Microbuzul de transport marfă era condus de un bărbat de 35 de ani din Mureș iar șoferul autoturismului era condus de către un tânăr în vârstă de 26 de ani.

În urma impactului, șoferul autoturismului și pasagera sa, o femeie în vârstă de 73 de ani, ambii localnici, au fost răniți și primesc îngrijiri medicale, fiind constienti. Aceștia vor fi transportați la spital.

Polițiștii rutieri sunt la fața locului și fac cercetări în vederea stabilirii circumstanțelor producerii acestui accident.

Momentan, traficul este blocat total.

„ISU Sibiu a intervenit de urgență cu un echipaj SMURD la intrare în localitatea Laslea la un accident rutier produs între un microbuz transport marfă și un autoturism.
S-au acordat îngrijiri pentru două persoane implicate de către echipajul SMURD și SAJ.
Ambele persoane au fost transportate la spital.
Echipajul SMURD a transportat la CPU Mediaș un bărbat, conștient cu fractură femur. „ a declarat Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU SIBIU

„SAJ Sibiu trimite de la Mediaș un echipaj tip B la un accident rutier produs între un microbuz si un autoturism la intrarea în localitatea Laslea SB.
Echipajele de la Amb și ISU asigură asistență medicală pentru două persoane neîncarcerate.
Echipajul SAJ a transportat la CPU Mediaș o femeie de 73 ani cu traumatism membrul inferior și politraumatusme prin accident rutier. „ a declarat Vasile Scridon, purtătorul de cuvânt al SAJ SIBIU

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri