18.1 C
Sibiu
vineri, 29 martie, 2024

Scandal la Shopping City Sibiu după ce un șofer a parcat pe locul de „handicapați”

Știri din Județ

În urma unei sesizări primite la nivelul Poliției Municipiului Sibiu, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Șelimbăr împreună cu jandarmi din cadrul I.J.J. Sibiu au intervenit în parcarea Mall Șelimbăr în vederea aplanării unei stări conflictuale iscate între mai multe persoane.

La fața locului, polițiștii și jandarmii au identificat cinci persoane între care izbucnise un scandal din cauza faptului că un șofer ar fi parcat autoturismul în mod neîntemeiat pe unul dintre locurile de parcare destinate persoanelor cu dizabilități.

Un bărbat și o femeie le-ar fi făcut observație celor trei tineri aflați în autoturism cu privire la parcarea mașinii în locul respectiv, ceea ce i-ar fi determinat pe cei trei să le adreseze injurii.

În prezent, toate cele cinci persoane se află la sediul Postului de Poliție Șelimbăr în vederea audierii, a stabilirii circumstanțelor exacte ale producerii incidentului și aplicării măsurilor legale în consecință.

ACTUALIZARE: Pentru provocare de scandal, un bărbat în vârstă de 36 de ani, din Tălmaciu, a fost sancționat contravențional cu avertisment, iar un tânăr în vârstă de 22 de ani, din mun. Sibiu, a fost sancționat cu amendă în valoare de 200 de lei, sancțiuni aplicate conform prevederilor Legii nr. 61 / 1991.

De asemenea, un alt tânăr, în vârstă de 21 de ani, tot din mun. Sibiu, șoferul autoturismului, a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2.000 de lei pentru că a parcat autoturismul în mod neîntemeiat pe un loc de parcare adaptat, rezervat și semnalizat corespunzător pentru persoane cu dizabilități, în conformitate cu prevederile Legii nr. 448 / 2006.

„Echipajul de jandarmerie, care desfășura activități de verificare a respectării măsurilor impuse în această perioadă pentru a limita răspândirea infecțiilor cu virusul SARS-Cov-2, în zona centrului comercial din Șelimbăr, a intervenit pentru aplanarea unui conflict iscat între mai multe persoane, motivul fiind parcarea unui autoturism în mod neîntemeiat pe unul dintre locurile destinate persoanelor cu dizabilități. Cazul a fost preluat de polițiști. „ transmit reprezentanții Jandarmeriei Sibiu

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri

CSC Șelimbăr încheie etapa la Miercurea Ciuc