VIDEO: Plimbări cu sania trasă de câini, în Muzeul ASTRA

Pentru prima dată în cel mai mare muzeu în aer liber din ţară, Muzeul ASTRA din Pădurea Dumbrava Sibiului, vizitatorii au putut beneficia în ultimele două zile şi luni de plimbări cu sania trasă de câini, la iniţiativa unuia dintre angajaţii muzeului, pasionat de concursurile cu atelaje trase de câini, potrivit purtătorului de cuvânt al instituţiei, Cosmin Călinescu.

Aproximativ 50 de vizitatori ai Muzeului ASTRA, majoritatea copii, s-au bucurat, începând de sâmbătă, de plimbări cu sania trasă de câini, a precizat, pentru AGERPRES, arheologul Dani Tentiş, cel care a adus sania trasă de câini în muzeu.

Eu fac plimbări de agrement cu căţeii. (…) Noi avem un club sportiv de atelaje canine în judeţul Alba, mergem la concursuri“, a explicat Dani Tentiş.

Muzeul ASTRA nu a fixat o taxă pentru plimbarea cu sania trasă de câini, însă fiecare vizitator a putut să facă o donaţie către cei care îngrijesc cei patru câini din rasa Husky siberian şi Malamut de Alaska.Sursa foto: Muzeul Astra/Facebppk.com

You may also like...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *