20.2 C
Sibiu
vineri, 29 martie, 2024

VIDEO-FOTO: Mega chef la Slimnic, oprit de Poliție

Știri din Județ

ACTUALIZARE: Legat de petrecerea de la Slimnic de ieri seară, Elena Walter, purtătorul de cuvânt al IPJ SIBIU a declarat pentru Sibiu Independent: „Este vorba despre 30 de sancțiuni cu avertisment pentru participarea la activități în spațiul public/privat/închis pentru care au fost instituite interdicții/restricții.”

ACTUALIZARE 2: Jurnaliștii Sibiu Independent au vorbit cu Radu Țeposu, unul dintre administratorii localului. Acesta a declarat faptul că cei prezenți la petrecerea de aseară au plecat acasă după ce polițiștii au terminat cercetările iar referitor la filmările și fotografiile postate pe pagina de Facebook a localului, acestea sunt de anul trecut, fiind postate recent pentru reclamă. După publicarea articolului, mai mulți localnici din Slimnic ne-au contactat și au declarat faptul că acolo se fac periodic petreceri, unele fiind transmise live pe diferite conturi de Facebook.

De menționat este faptul că acum 2 zile, tot la Slimnic, pentru o petrecere privată într-un imobil, cu doar 12 persoane, polițiștii au dat amenzi de 17.000 de lei.

ȘTIRE INIȚIALĂ:

O petrecere cu aproximativ 35 de participanți s-a desfășurat în această seară la Slimnic, în localul La Moșie. Polițiștii sibieni au ajuns la ușa localului însă petrecerea nu a fost oprită, participanții fiind lăsați în continuare în interior.

O dată ajunși la fața locului, polițiștii sibieni au vorbit cu personalul localului mai bine de o oră, cerându-le explicații și mai multe acte. Curios este faptul că deși petrecerea se desfășura în ilegalitate, oamenii nu au fost evacuați din local, mulți alegând să fumeze afară, revenind ulterior la mese și consumând în continuare mâncare și băutură pe “mute”, muzica fiind oprită.

Surse din IPJ au declarat pentru Sibiu Independent faptul că aproximativ 25 de persoane urmează să fie sancționate.

În județul Sibiu sunt mii de restaurante și localuri mici care respectă restricțiile impuse pe perioada epidemiei COVID, având de suferit financiar iar alte localuri pur și simplu încalcă repetat legea, fără frica amenzilor.

Conform mai multor fotografii și sesiuni video live, postate recent chiar pe profilul de Facebook al restaurantului , Slimnicul se pare că a ajuns comuna chefurilor cu “dar” de la Poliție.

Tot conform postărilor Facebook, în restaurantul “La Moșie” au fost organizate botezuri ieri și astăzi, ba mai mult există foto – video cu o petrecere de revelion.

Ieri petrecere, astăzi alta, tot la Slimnic

Polițiștii sibieni au amendat ieri 12 persoane care participau la o petrecere privată tot la Slimnic, suma totală a amenzilor fiind de 17.000 de lei.

„12 sancțiuni în valoare de 17.000 de lei au fost aplicate persoanelor fizice pentru participarea la activități în spațiul public/privat/închis pentru care au fost instituite interdicții/restricții. Acestea au fost depistate de către polițiști într-un imobil din Slimnic, participând la un eveniment (petrecere) privată. “ a declarat Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al Prefecturii județului Sibiu

petrecere Slimnic  of
petrecere Slimnic  of
petrecere Slimnic  of
petrecere Slimnic  of
petrecere Slimnic  of
petrecere Slimnic  of
petrecere Slimnic  of
petrecere Slimnic  of
petrecere Slimnic  of
petrecere Slimnic  of
petrecere Slimnic  of
petrecere Slimnic  of
petrecere Slimnic  of
petrecere Slimnic  of
petrecere Slimnic  of
Publicitate

1 COMENTARIU

  1. Cum îți permiți sa scrii așa ceva? Îmi arați și mie amenzile de care spui ? Cum poți sa minți într-un așa hal ? Știi ca ai încălcat niște legi scriind acest articol ? Nu ai pic de Rușine mai băiatule ! Duci lumea in eroare cu articolul tău de cacat ! Ca sa îți fie un lucru clar , iti ofer eu o informație in premiera : nimeni nu a fost amendat iar “ marele chef “ a fost oprit de către poliție . Păstrează aberațiile astea pentru tine !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri