24.1 C
Sibiu
marți, 16 aprilie, 2024

VIDEO-FOTO: Accident pe Calea Poplăcii între o mașină și un autobuz Tursib

Știri din Județ

O mașină și un autobuz Tursib au intrat în coliziune cu puțin timp în urmă pe Calea Poplăcii din Sibiu.

Din primele informații se pare că șoferul mașinii a virat vrusc stânga și a intrat frontal în autobuz. Acesta este rănit, fiind politraumatizat și primește îngrijiri medicale la fața locului, urmând să fie transportat la spital. Bărbatul are 29 de ani și se deplasa spre centrul orașului.

Conform martorilor, în autobuzul Tursib se aflau călători iar șoferul vinovat a fost observat conducând haotic încă de la Piața Sadu.

„De la p-ta Sadu am observat ca merge ciudat, am zis ca vorbește la telefon pentru că se sprijinea de scaunul din dreapta, după care în fața grădiniței după ce-am trecut trecerea de pietoni am văzut că a tras puțin dreapta de volan și pe urmă brusc stânga și-a intrat direct în autobuz, nu a avut nicio reacție la claxonul meu. „a declarat pentru Sibiu Independent un martor la evenimentul rutier.

Traficul rutier se desfășoară alternativ.

„ISU Sibiu a intervenit de urgență cu un echipaj SMURD cu medic în municipiul Sibiu, str. Calea Poplăcii la un accident rutier produs între un autoturism și un autobuz.
La fața locului s-au acordat îngrijiri medicale unui bărbat (șoferul autoturismului) care a fost transportat la UPU Sibiu, conștient, politraumatizat. „ a declarat Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU SIBIU

Foto: Info trafic jud Sibiu / Adelin Borghină
Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri