spot_img
9.6 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

Antrenorul FC Hermannstadt, încrezător că meciul cu Gaz Metan va fi un nou început pentru echipă

Știri din Județ

Publicitate

Antrenorul echipei de fotbal FC Hermannstadt, Liviu Ciobotariu, a declarat, înaintea meciului de miercuri cu Gaz Metan Mediaş, că meciul cu rivala judeţeană poate fi un nou început pentru formaţia de pe Cibin, scrie Agerpres.

‘Am rămas datori iubitorilor de fotbal din Sibiu pentru că în ultimele meciuri disputate nu am reuşit mare lucru – doar două rezultate de egalitate (în ultimele patru etape, n. red.). Bineînţeles că ne-am fi dorit mult mai mult, dar cu ocazia acestui derby judeţean am încredere că vom arăta mult mai bine. Ne dorim să câştigăm, atât pentru noi, cât şi pentru suporterii noştri. Poate fi şi un restart pentru noi dacă obţinem cele trei puncte pe care le aşteptăm de foarte mult timp’‘, a spus Ciobotariu, citat de site-ul oficial al clubului.

Tehnicianul a comentat şi schimbarea de antrenor de la Gaz Metan, înlocuirea lui Jorge Costa cu Mihai Teja: ”De fiecare dată când se schimbă antrenorul, o echipă poate să arate mult mai bine, cel puţin din punct de vedere motivaţional. Mihai Teja este un antrenor foarte bun, un antrenor tânăr, de perspectivă. Cu siguranţă va face schimbări în modul de a juca. Noi vom mai face schimbări în primul ‘unsprezece’, nu neapărat din cauza randamentului, ci din cauza problemelor fizice. Din păcate avem şi un jucător suspendat. Vom încerca să aducem prospeţime, utilizând jucători care nu au evoluat prea mult în primele patru meciuri”.

Din lotul echipei FC Hermannstadt vor lipsi în această partidă fundaşii Adrian Scarlatache şi Claudiu Belu, ambii accidentaţi, şi internaţionalul de tineret Raul Opruţ, suspendat pentru cumul de cartonaşe galbene. Totodată, argentinianul Patricio Matricardi este incert.

FC Hermannstadt vine după o serie de două înfrângeri şi două rezultate de egalitate şi ocupă locul 15 în clasament, cu 17 puncte. Gaz Metan Mediaş a înregistrat în ultimele patru etape o victorie, două rezultate de egalitate şi a pierdut un singur meci, aflându-se pe locul 10, cu 24 de puncte.

Supranumit derby-ul judeţului Sibiu, meciul dintre FC Hermannstadt şi Gaz Metan Mediaş va avea loc miercuri 3 februarie, începând cu ora 15:00, pe Stadionul Gaz Metan din Mediaş, FC Hermannstadt fiind considerată echipa gazdă. Partida din tur s-a terminat la egalitate, 1-1.

Sursa foto: As.ro

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului