spot_img
7.4 C
Sibiu
luni, 29 aprilie, 2024
spot_img

Petrecăreții nu se mai tem de poliție! Patru chefuri oprite în doar 24 de ore

Știri din Județ

Publicitate

Zilnic, conform datelor oficiale, zeci de sibieni aleg să organizeze petreceri și zile onomastice fără să se gândească la consecințele legale sau morale, în contextul pandemiei COVID.

În ultimele 24 de ore, polițiștii sibieni au întrerupt patru petreceri organizate la Șura Mare, Sadu, Sibiu și Nocrich. Polițiștii au dat zeci de amenzi și avertismente scrise.

La data de 6 februarie, în jurul orei 02:30, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Șelimbăr au constatat că în incinta unui imobil din localitatea Șura Mare se aflau aproximativ 20 de persoane care participau la o petrecere aniversară. Cu această ocazie, participanților li s-au aplicat 14 sancțiuni contravenționale în valoare de 1.000 de lei pentru participarea la evenimente private în spații pentru care s-au impus restricții / interdicții.

La data de 6 februarie, în jurul orei 16:30, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Cisnădie au depistat 20 de persoane care, aflându-se într-o cabană de pe raza localității Sadu, nu au respectat normele de distanțare fizică, cu această ocazie fiind aplicate 20 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 1.000 de lei.

La data de 6 februarie, în jurul orei 20:00, în municipiul Sibiu, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Sibiu au constatat că în incinta unui local din municipiu se aflau aproximativ 50 de persoane care participau la o petrecere aniversară. Pentru organizarea unui eveniment privat într-un spațiu pentru care s-au instituit restricții / interdicții, operatorul economic a fost sancționat de către polițiști cu amendă în valoare de 10.000 de lei. Participanților la eveniment le-au fost aplicate 43 de sancțiuni contravenționale, din care 2 sancțiuni a câte 2.000 de lei și 41 de avertismente scrise. 

La data de 7 februarie, în jurul orei 00:30, polițiștii Secției de Poliție Rurală Agnita împreună cu cei din cadrul Poliției Orașului Agnita au identificat 22 de persoane care participau la o petrecere privată într-un imobil de pe raza localității Nocrich. Cele 22 de persoane au fost sanționate atât pentru participarea la evenimente private în spații pentru care s-au impus restricții / interdicții, cât și pentru nerespectarea măsurii privind deplasarea, în total fiind aplicate 44 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 9.250 de lei.

La data de 6 februarie, în jurul orei 20:30, pe Valea Avrigului, polițiștii Serviciului de Ordine Publică Sibiu au identificat un operator economic care nu a luat măsurile necesare pentru asigurarea distanțării fizice în localul administrat, polițiștii aplicând o sancțiune contravențională în valoare de 3.000 de lei.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă