spot_img
12.3 C
Sibiu
marți, 23 aprilie, 2024
spot_img

FOTO: Bărbat amendat după ce a aruncat epava unei mașini pe malul râului din Avrig

Știri din Județ

Publicitate

Polițiștii locali au dat mai multe amenzi și avertismente în cadrul unei ample acțiuni de ecologizare a malurilor Râului Avrig.

Acțiunea, începută în urmă cu o săptămână, vizează identificarea și sancționarea cetățenilor care aruncă gunoiul la întâmplare, pe domeniul public.

S-a acționat deja pe malul râului, în apropierea stației de epurare, până la Podul lui Moise și este în curs de ecologizare malul dinspre Strada Râului.

În timpul acțiunii, a fost identificat proprietarul caroseriei unei mașini abandonate pe malul apei, care a fost amendat cu 500 lei și are la dispoziție 48 de ore ca să transporte caroseria la un centru de colectare a fierului vechi.

Angajații Serviciului de Administrare a Domeniului Public, din cadrul Primăriei Orașului Avrig, au colectat în câteva zile mai multe tone de deșeuri.

„Acțiunea de ecologizare s-a concentrat pe curățarea deșeurilor de pe malurile Râului Avrig. Râul este sufocat de gunoaie și pe un mal și pe celălalt, mai ales în anumite zone. De aceea, Primăria și polițiștii locali vor continua acțiunile de ecologizare și în perioada următoare. Facem apel la cetățeni să respecte natura și să arunce gunoiul numai în locuri special amenajate, altfel polițiștii vor aplica amenzi contravenționale. La baza faptelor noastre ar trebui să stea respectul față de natură și mediul înconjurător”, spune viceprimarul orașului Avrig, Ciprian Stoișor.


Ce puteți face dacă surprindeți în flagrant pe cineva care aruncă deșeuri în spații neamenajate:

▪️Sunați la Poliția Locală, la numărul 0757 058 660 și solicitați deplasarea urgentă a unui echipaj. Descrieți scena la care sunteți martori: detalii cu privire la locație, date de identificare ale persoanelor care aruncă deșeuri (vârsta, gen, număr inmatriculare dacă este vizibil).
▪️Reclamați situația la Garda de Mediu, menționând că ați vorbit anterior cu Poliția Locală. Echipele acestora de permanență pot fi sesizate prin dispeceratul 112.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

CSC Șelimbăr va juca miercuri cu FK Csikszereda