spot_img
9.1 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

Facultatea de Științe din cadrul ULBS a semnat un parteneriat cu Decathlon Sibiu

Știri din Județ

Publicitate



Universitatea ”Lucian Blaga” din Sibiu continuă politica de implicare în comunitatea locală, prin dezvoltarea de parteneriate cu mediul de afaceri. În 9 februarie, Facultatea de Științe a semnat un acord de parteneriat pentru următorii cinci ani cu compania Decathlon Sibiu, prin intermediul căruia se dorește colaborarea celor două entități în vederea asigurării de stagii de practică studenților Facultății de Științe în cadrul companiei, facilitarea accesului pe piața muncii, organizarea competițiilor sportive studențești și a unor conferințe. De asemenea, vor fi organizate ateliere de lucru, de practică, intership, seminarii și vizite de schimb de experiență, ce implică studenți și cadre didactice.


Noi, la ULBS, suntem convinși că parteneriatele cu mediul de afaceri reprezintă metoda de dezvoltare sustenabilă a întregii comunități. Suntem bucuroși că Facultatea de Științe a realizat acest parteneriat cu Decathlon Sibiu și sperăm ca el să poată fi extins în viitor, atât în beneficiul studenților, dar și al întregii comunități locale”, a declarat prof. univ. dr. habil. Sorin Radu, rectorul Universității ”Lucian Blaga” din Sibiu.


Parteneriatul ULBS-Decathlon Sibiu prevede și dezvoltarea activității de cercetare – dezvoltare și de valorificare a rezultatelor acesteia. Schimbul reciproc de date și informații relevante, pentru domeniile de interes comun, incluzând – fără însă a se limita – schimburi de publicații, documentații științifice, sau rezultate ale unor programe specifice de cercetare.


Semnarea parteneriatului cu Decathlon este o continuare a investițiilor pe care le-am început la Facultatea de Științe, prin realizarea celor două terenuri de sport pentru studenții universității. Este un acord pe termen lung, care sperăm să pună bazele unei colaborări solide între universitate și companie, care să fie extinsă în viitor”, a declarat conf. univ. dr. Florin Sofonea, decanul Facultății de Științe.


La rândul său, directorul magazinului Decathlon Sibiu, Anca Reus, a evidențiat rolul deosebit de important pe care acest parteneriat îl are în promovarea sportului, în special în rândul tinerilor.


Ne face o deosebită plăcere să devenim parteneri ai Universității ”Lucian Blaga” din Sibiu și să facem împreună un nou pas important în a susține și încuraja comunitatea sibiană să practice sport. Scopul Decathlon este acela de a face sportul accesibil tuturor, prin oferirea unui raport calitate-preț cât mai bun. Credem cu tărie că sportul aduce oamenii împreună, iar unul din obiectivele noastre pe plan local este să putem contribui, în mod responsabil, la crearea unei comunități sănătoase și pline de vitalitate! Mai departe de atât, întreaga echipă Decathlon Sibiu este formată din pasionați și practicanți de sport. Această pasiune pentru sport, dar și dorința de a încuraja studenții și sibienii în general, să practice sport, ne-au adus mai aproape de ULBS. La fel ca noi, ULBS promovează valori precum spiritul antreprenorial și inovator, cercetarea de calitate, și își încurajează studenții să-și dezvolte creativitatea și potențialul, pregătindu-i și sprijinindu-i pentru dezvoltarea unei cariere de succes. Prin urmare, având în vedere scopurile noastre comune, pasul firesc a fost, bineînțeles, semnarea acestui parteneriat.” a declarat Anca Reus.

Decathlon Sibiu este magazinul în care puteți regăsi produse pentru peste 80 de sporturi și pentru orice nivel de practică. Fiind concepută pentru a se adresa tuturor categoriilor de public, întreaga ofertă Decathlon regăsită în magazin deţine un raport excelent calitate-preţ, iar toate modelele şi echipamentele sportive se disting prin fiabilitate tehnică avansată, creativitate și inovație. În magazinul Decathlon Sibiu, oferta de produse este completată de servicii adiţionale precum posibilitatea de a comanda online direct din magazin sau de pe aplicația Decathlon, recent lansată și disponibilă utilizatorilor. De asemenea, pentru că pune accent pe o dezvoltare a sportului într-un mod sustenabil, Decathlon oferă și posibilitatea reparării produselor la atelierul dedicat din cadrul magazinului sau alternativa de a achiziționa articole de sport „”la mâna a doua” prin programele Trocathlon și Produse Resigilate.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri