Proxenet reținut la Sibiu! În mașină avea un cuțit și o bâtă de baseball

În data de 23 februarie, în jurul orei 18:30, pe timpul executării unei misiuni specifice pe linia prevenirii și combaterii  faptelor antisociale, jandarmii sibieni au depistat un bărbat în vârstă de 27 de ani din județul Sibiu, care obținea diferite sume de bani în schimbul mai multor beneficii aduse unei tinere în vârstă de 19 ani din județul Sibiu, care practica prostituția. 

Astfel, la fața locului a fost solicitat în sprijin un echipaj de jandarmerie care a identificat și verificat persoanele în cauză.

În urma verificărilor efectuate, asupra bărbatului a fost găsită suma de 1150 lei, iar în autoturismul în care se afla acesta au fost găsite un cuțit tip briceag și o bâtă de baseball.

Publicitate

Conform surselor SIBIU INDEPENDENT, bărbatul este din municipiul Sibium

Persoanele în cauză, suma de bani și actele de constatare întocmite de jandarmi au fost predate polițiștilor din cadrul IPJ Sibiu pentru continuarea cercetărilor.

Sprijină tinerii cu dizabilităţi mentale din Casa lui Ionuţ, Cisnădioara

Ajută Fundaţia Little John din Cisnădioara, judeţul Sibiu cu o donaţie! 6 tineri cu dizabilităţi mentale din centrul rezidenţial Casa lui Ionuţ au nevoie de sprijin! Iar alţi 130 de copii şi tineri din zona Sibiului se pot bucura de programele anuale ale Taberei de Vară.

F

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *