29.1 C
Sibiu
sâmbătă, 20 iulie, 2024

Curățenia de primăvară, efectuată de voluntari. Cisnădienii au răspuns negativ invitației

Știri din Județ

Vineri, 5 martie 2021, voluntarii pompieri, salvamontiști și angajați ai primăriei orașului Cisnădie, au luat parte la acțiunea de ecologizare a orașului.

După invitația făcută de Gheorghe Huja, primarul orașului Cisnădie, cisnădienii au ales să nu se alăture, de data aceasta, voluntarilor.

Publicitate
FB IMG
FB IMG
FB IMG
FB IMG
FB IMG
FB IMG
FB IMG
FB IMG
FB IMG
FB IMG
FB IMG
FB IMG
FB IMG

Astăzi am trecut la degajarea gunoiului din anumite zone ale orașului. Vom continua curățenia în toate zonele din oraș. Fac un apel către dumneavoastră, să ne semnalați eventualele comportamente care îngreunează efortul nostru de a face din Cisnădie un oraș curat. Printr-un simplu gest de a arunca un ambalaj la coșul de gunoi, putem face diferența între un mediu curat și sănătos și un mediu murdar și amenințător.
Îmi pare rău că astăzi nu ați dat curs invitației mele de a vă alătura voluntarilor noștri pentru această campanie, care are ca scop curățarea și împrospătarea orașului.
Aceasta a fost prima etapă a acestei acțiuni, urmând ca în viitorul apropiat să ieșim din nou în teren.”

Primarul orașului Cisnădie,
Gheorghe Huja

Publicitate

1 COMENTARIU

  1. Sa va fie rușine ca luați bani de pe taxe și impozite din cartierul Arhitectilor si in schimb nu faceti nimic ( durmuri asfaltate, iluminat public ) . Toate pozele sunt din „centru” , restul…..treaba lor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

COD PORTOCALIU de vijelie, în județul Sibiu

SOMA angajează mecanic auto în Cisnădie

Cosmin Vâtcă este antrenor la ACS Mediaș