spot_img
8 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

Servicii medicale de înaltă performanță la Spitalul Clinic de Pediatrie Sibiu. Vezi TARIFELE

Știri din Județ

Publicitate

Spitalul Clinic de Pediatrie Sibiu este interesat să pună la dispoziția pacienților servicii medicale de înaltă performanță.

„Începând cu data de 01.02.2021, reprezentații Spitalului anunță disponibilitatea de a efectua investigații IRM (Imagistică prin Rezonanță Magnetică) cunoscută și sub denumirea de RMN (Rezonanță Magnetică Nucleară), pentru copii și adulți care solicită aceste investigații contra cost, (TARIFE AICI) urmând ca în viitorul apropiat să poată oferi aceste servicii și în baza Biletului de Trimitere decontat de către Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Sibiu.


IRM este o tehnică neiradiantă, fără efecte nocive dovedite asupra organismului, spre deosebire de radiografie/radioscopie și computer tomografie și care nu necesită o pregătire specială. Administrarea substanței de contrast pentru situații speciale va fi decisă de medicul imagist după vizualizarea secvențelor native, motiv pentru care pacientul trebuie să se prezinte la investigație cu teste de laborator care să evalueze funcția renală (respectiv creatinină și uree serică).


Aceste investigații IRM se efectuează în locația de pe str. Pompeiu Onofreiu nr 2-4. Pentru programări va rugam sa sunați la numărul de telefon 0269-701539 în intervalul orar 08:00-15:00.


Un diagnostic efectuat la momentul potrivit și cu metoda de investigație adecvată va ajuta la menținerea sănătății dvs!”( au transmis reprezentanții Spitalului Clinic de Pediatrie Sibiu pe pagina de Facebook)

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri