Altercație pe o stradă din Mediaș – Cinci muncitori au fost blocați în trafic și bătuți

Știri din Județ

La data de 15 martie, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Mediaș au reținut trei bărbați, în vârstă de 21, 22, respectiv 24 de ani, domiciliați în Brateiu, cercetați penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere, tulburarea ordinii și liniștii publice, respectiv lovire sau alte violențe.

În fapt, pe fondul unor neînțelegeri generate de executarea unor lucrări de săpare a unei fântâni, la data de 15 martie, în jurul orei 13:30, cei trei bărbați, în timp ce se aflau într-un autoturism condus de către cel în vârstă de 24 de ani, ar fi urmărit în trafic, pe raza municipiului Mediaș, o autoutilitară în care se aflau cinci bărbați. Pe strada Ștefan Octavian Iosif, șoferul autoturismului ar fi efectuat o depășire și ar fi blocat autoutilitara, intrând în coliziune cu aceasta.
Imediat după producerea evenimentului rutier, cei trei ocupanți ai autoturismului au coborât din mașină și i-ar fi agresat pe bărbații din autoutilitară, folosindu-se de obiecte ascuțite. De asemenea, cei trei ar fi spart și parbrizul autoutilitarei. Nicio persoană nu a necesitat intervenție medicală.

Cei cinci bărbați agresați au între 18 și 44 de ani și sunt domiciliați în județul Ilfov.
Față de cei trei presupuși agresori s-a luat măsura reținerii 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentați unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive. Cercetările continuă la nivelul Poliției Municipiului Mediaș.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele Știri