MEDIAȘ: Proiect de hotărâre privind înființarea unei noi creșe

Înființarea unei noi creșe care va oferi servicii sociale specializate pentru creșterea, îngrijirea și educarea timpurie a copiilor în vârstă de până la 3 ani, se numără printre cele 5 proiecte de hotărâri trimise spre aprobare către Consiliul Local Mediaș.

Publicitate

La inițiativa primarului municipiului Mediaș, dl Roman Gheorghe, în ședința extraordinară din data de 19 martie anul curent, vor fi trimise spre aprobare Consiliului Local Mediaș un număr de cinci proiecte de hotărâri.


Unul dintre aceste proiecte are ca scop înființarea unei noi creșe, Creșa nr.3, cu sediul pe strada George Topârceanu, nr.14 care va oferi servicii sociale specializate pentru creșterea, îngrijirea și educarea timpurie a copiilor în vârstă de până la 3 ani.


Materialul complet propus spre dezbatere și aprobare Consiliului Local Mediaș poate fi consultat accesând următorul link:
http://www.primariamedias.ro/portal/medias/portal.nsf/AllByUNID/Ordinea-de-zi-000013E2?OpenDocument

Sprijină tinerii cu dizabilităţi mentale din Casa lui Ionuţ, Cisnădioara

Ajută Fundaţia Little John din Cisnădioara, judeţul Sibiu cu o donaţie! 6 tineri cu dizabilităţi mentale din centrul rezidenţial Casa lui Ionuţ au nevoie de sprijin! Iar alţi 130 de copii şi tineri din zona Sibiului se pot bucura de programele anuale ale Taberei de Vară.

F

You may also like...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *