spot_img
8.3 C
Sibiu
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
spot_img

FOTO: Este căutat hoțul unui telefon mobil. L-a furat din geanta unei femei

Știri din Județ

Publicitate

Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu solicită sprijinul cetăţenilor în vederea identificării unei persoane bănuite de săvârșirea unei infracțiuni furt, faptă comisă într-un magazin din municipiul Sibiu. 

La data de 22 martie, o persoană de sex feminin a sesizat în scris Poliția Municipiului Sibiu cu privire la faptul că la aceeași dată, în jurul orei 15:30, în timp ce se afla în incinta unui magazin alimentar din municipiul Sibiu, o persoană necunoscută, de sex masculin, i-ar fi sustras din poșetă un telefon mobil. 

Până în prezent, persoana în cauză nu a fost identificată.

În urma plângerii depuse de persoana vătămată, la nivelul Biroului Investigații Criminale Sibiu s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de furt. Imaginile de pe camerele de supraveghere instalate în magazin surprind persoana bănuită de săvârșirea faptei: bărbat cu vârsta de aproximativ 45– 50 de ani, îmbrăcat într-o salopetă de lucru gri, jachetă roșie și pantofi sport roșii.

Cetățenii care pot oferi informaţii cu privire la această persoană sunt rugați să contacteze telefonic polițistul de caz, agent șef de poliție Curtean Vasile, telefon 0269/208458, Biroul de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Sibiu.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului