spot_img
14.2 C
Sibiu
miercuri, 08 mai, 2024
spot_img

Dosare penale pentru doi sibieni după ce au bătut un cal la Cârțișoara

Știri din Județ

Publicitate

La data de 16 aprilie, în jurul orei 00:15, un bărbat a sesizat I.P.J. Sibiu cu privire la faptul că două persoane lovesc un cal pe strada Principală din localitatea Cârțișoara.

Publicitate

La fața locului s-au deplasat polițiștii Secției de Poliție Rurală Porumbacu de Jos și polițiștii Biroului Protecția Animalelor. În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că, în seara zilei de 15 aprilie, în jurul orei 23:45, proprietarului calului a înhămat animalul la căruță și l-a încredințat unor consăteni, doi tineri în vârstă de 16, 19, ca să se deplaseze în localitate pentru a cumpăra băuturi alcoolice. Întrucât calul s-a oprit, cei doi i-ar fi aplicat mai multe lovituri cu corpuri dure pentru a-l determina să meargă.

Calul a fost încredințat în continuare proprietarului, iar polițiștii Biroului Protecția Animalelor au deschis un dosar de cercetare penală care vizează săvârșirea infracțiunii de rănirea sau schingiuirea animalelor, urmând ca, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Avrig, să se stabilească toate circumstanțele săvârșirii faptei în vederea aplicării măsurilor legale care se impun.

FOTO ARHIVĂ

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Claudiu Niculescu a plecat de la Șelimbăr

Ultimul meci acasă pentru CSC Șelimbăr