Familia unui bărbat din Buzd, îl caută după ce acesta nu s-a mai întors acasă

Publicitate

Poliţiştii sibieni caută un bărbat în vârstă de 47 de ani, care a plecat voluntar de la domiciliul său din comuna Brateiu, sat Buzd, într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni. Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea bărbatului sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

Publicitate

La data de 17 aprilie, o femeie a sesizat I.P.J. Sibiu cu privire la faptul că, la data de 16 aprilie, în jurul orei 11:30, numitul KORE MARIUS, în vârstă de 47 de ani, a plecat de acasă, din comuna Brateiu, sat Buzd, județul Sibiu, într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni.

Semnalmente: înălțime 170 cm, greutate 70 kg, ochi căprui, păr grizonat.

La momentul părăsirii domiciliului, bărbatul purta o șapcă de vară de culoare gri, geacă de culoare albastru cu inserții de culoare alb, pantaloni de culoare albastru și ghete de culoare maro.

Nu se cunosc eventuale semne particulare.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre acest bărbat sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

You may also like...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *