spot_img
9.6 C
Sibiu
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
spot_img

VIDEO-FOTO: Tânără rănită grav după ce a fost lovită de o mașină pe Calea Cisnădiei

Știri din Județ

Publicitate

ACTUALIZARE: Conform surselor Sibiu Independent, Alina, tânăra de doar 23 de ani a suferit un traumatism cranian sever și fractură de bazin. Starea sa este foarte gravă, fiind intubată în secția ATI. Prognosticul medicilor este rezervat.

Tânăra a învățat la liceul Industrial Nicolae Teclu din Copșa Mică iar anul trecut a absolvit Facultatea de Științe Socio-Umane din cadrul Universității „Lucian Blaga” din Sibiu, secția resurse umane. Anul acesta, tânăra urma să împlinească, în septembrie, 24 de ani.

Știre inițială:

O tânără de 23 de ani, din Copșa Mică, a fost lovită și rănită grav în această seară de o mașină ce circula regulamentar pe Calea Cisnădiei din Sibiu.

Impactul a fost atât de puternic încât tânăra fost aruncată aproximativ 10 metri, într-un șanț de pe marginea drumului. Din primele informații, acesta a suferit traumatisme multiple la cap și la membrele inferioare, fiind preluată în stare de inconștiență de către o ambulanță Smurd. La volanul mașinii implicate se afla o sibiancă în vârstă de 25 de ani, aceasta circulând regulamentar dinspre Cisnădie spre Sibiu.

Conform martorilor, tânăra a traversat neregulamentar strada. Principalele cauze ale accidentului au fost: traversarea neregulamentară, iluminatului public deficitar din zonă, dar și condițiile meteo nefavorabile care au îngreunat vizibilitatea șoferului auto.

img
img
img
img
img
IMG   scaled

„ISU Sibiu a intervenit de urgență cu un echipaj SMURD cu medic în municipiul Sibiu, Calea Cisnădiei unde o persoană de sex feminin a fost lovită de un autoturism.
La fața locului s-au acordat îngrijiri medicale femeii de cca 27 de ani care a fost transportată la UPU Sibiu în stare de inconștiență.”
a declarat Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU SIBIU

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului