Cursa de Rățuște – ediția a IV-a

Cursa de Rățuște, cel mai amuzant eveniment caritabil a ajuns la ediția numărul IV. La fel ca anul trecut, evenimentul se va desfășura online. Prețul unei rățuște este de 10 lei, iar achiziționarea vă înscrie automat în cursa pentru premiul cel mare în valoare de 2000 de lei.

Deși contextul actual nu ne permite să organizăm proiectele așa cum ne-am fi dorit, Rotaract Sibiu continuă să se implice în comunitate, “de la distanță”, de această data abordând un format hibrid.

Astfel, cea de a IV-a ediție a celei mai amuzante curse cartitabile a anului, Cursa de Rățuște, va avea loc prin intermediul unei transmisiuni live pe pagina noastră de Facebook, Rotaract Sibiu.

Și în această ediție, ne continuăm misiunea a a echipa Secția de Cardiologie a Spitalului Clinic Județean Sibiu, iar metoda prin care vă puteți aduce aportul este prin achiziționarea unei rățuște online, accesând sibiu.cursaderatuste.ro, sau fizic, de la membrii clubului nostru.

Vă mulțumim că sunteți alături de noi si vă aștepăm pe pagina de Facebook Rotaract Sibiu, sâmbăță, 22 mai, de la ora 13, să urmărim împreună cea mai amuzantă cursă caritabilă a anului și astfel, să echipăm împreună Secția de Cardiologie! –
au transmis reprezentanții Rotaract Sibiu pe pagina de Facebook

You may also like...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *