spot_img
8 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

Peste 1.500 de sibieni s-au vaccinat în weekend la evenimentele speciale

Știri din Județ

Publicitate

Maratonul de vaccinare de la Sala Thalia din 9 Mai și drive thru-ul organizat în parcarea 90 începând de sâmbătă au atras peste 1500 de sibieni dornici să se vaccineze anti-Covid.

Vaccinarea de la sediul Filarmonicii, cunoscut ca Sala Thalia, s-a încheiat duminică, la ora 21.00, potrivit organizatorilor.

„630 de sibieni au răspuns apelului nostru şi au pus umărul pentru normalitate. Colegii noştri de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu, Spitalul CF Sibiu şi Crucea Roşie Sibiu, uniţi sub umbrela Consiliului Judeţean Sibiu, au făcut cea mai bună echipă la maratonul vaccinării de la Sala Thalia. Mulţumim gazdei noastre, Filarmonica de Stat Sibiu, mulţumim celorlalţi artişti şi, de asemenea, mulţumim tuturor celor care şi-au sacrificat duminica şi au făcut posibil acest nobil gest”, a scris Florin Neag, pe Facebook.

Acțiunea de vaccinare din mașină, din parcarea 90 a municipiului Sibiu, continuă în fiecare zi între orele 9 și 19. Nu este necesară programare, cei interesați pot veni doar cu buletinul. În weekend aici so vaccinat peste 830 de sibieni, direct din mașină.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri