spot_img
3.2 C
Sibiu
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
spot_img

Viceprimarul Dumbravă propune introducerea de autobuze şcolare în Sibiu

Știri din Județ

Publicitate

Viceprimarul municipiului Sibiu, Alexandru Dumbravă, alături de consilierii locali PNL va propune la şedinţa de Consiliu Local de la finele acestei luni introducerea de către Tursib a unor autobuze şcolare în oraş.

„Pentru a încuraja deplasarea elevilor către/dinspre școală cu mijloacele de transport în comun (și, implicit, reducerea traficului în zona centrală la orele de vârf), în special în zonele Centrului istoric al Municipiului Sibiu, unde se află mai multe unități de învățământ, cele mai multe dintre ele cuprinzând elevi din mai toate părțile orașului, considerăm că inițierea de către Tursib a unor linii de transport în comun, dedicate elevilor, este o soluție binevenită” a scris în această seară Dumbravă pe Facebook.

Dumbravă a discutat astăzi cu inspectorul şcolar general Monica Munteanu și consilierul local Adrian Bibu detaliile acestui proiect de hotărâre. „Credem că, odată cu extinderea parcului auto al TURSIB, proiect aflat în implementare, vor exista şi mijloacele de transport necesare implementării acestui proiect atât de necesar. Sperăm ca traseele şcolare să devină operaţionale în luna septembrie , odată cu începerea noului an şcolar. Vedem trasele scolare ca linii speciale de autobuz dinspre periferie spre centrul orașului, care sa folosească stațiile existente, care să funcționeze doar la anumite ore şi care să fie destinate exclusiv elevilor şi profesorilor” a completat Dumbravă.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului