spot_img
11.8 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

VIDEO-FOTO: Ploaia abundentă a dat „peste cap” Sibiul. Străzi închise și garaje inundate

Știri din Județ

Publicitate

Ploaia abundentă din ultimele ore a dat pur și simplu peste cap traficul rutier, dar și cel pietonal. Sistemul pluvial de pe strada Ceaikovski din cartierul sibian Gușterița nu a mai făcut față ploilor abundende din ultima perioadă și a refulat, inundând complet strada.

Probleme au apărut și pe mai multe străzi din orașul Sibiu, traficul rutier desfășurându-se îngreunat iar pe Calea Șurii Mici traficul a fost oprit complet de către mai multe echipaje de Poliție Locală. Mai multe echipe de intervenție ISU, dar și de la Apă Canal încearcă să țină sub control situația.

Conform ultimelor date, traficul rutier pe Calea Șurii Mici a revenit la normal.

„Apă Canal a intervenit și a evacuat apa venită pe carosabil de pe câmp. Circulația a fost oprită pentru scurt timp până s-a degajat carosabilul. Acum, circulația a fost reluată” a declarat Mirela Gligore,
Șef Serviciu Comunicare, Relații Externe și Marketing din cadrul
Primăriei Municipiului Sibiu

-Forțele ISU Sibiu intervin pentru evacuarea apei în municipiul Sibiu străzile Fragilor (evacuarea apei din casă), Lupeni (evacuarea apei din casă), str. Triajului (Sibiu), str. Aleea Streiu (inundație subsoluri blocuri), în localitatea Bungard în sprijinul SVSU Șelimbăr.

– Membrii SVSU Cisnădie au intervenit în localitatea Cisnădioara pentru degajarea unui copac căzut.
– Reprezentanții Apă Canal, str. Petru Poni (evacuarea apei din casă), Carpenului (evacuarea apei din subsolul unei case).

Cele mai multe sesizări sosite prin Dispeceratul Apă Canal provin zonele Trei Stejari și Valea Săpunului. Apă Canal Sibiu are trimise în teren 8 echipe de intervenție.

img  wa
img  wa
img  wa
img  wa
img  wa
img  wa
img  wa
img  wa
img  wa
img  wa
img
Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului

Floriile, sărbătoarea Regelui care vine…