spot_img
8 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img
Array

Ziua Internațională a Copilului, celebrată la Teatrul „Gong” Sibiu. A fost pregătit un spectacol inedit

Știri din Județ

Publicitate

Teatrul pentru Copii și Tineret „Gong” Sibiu prezintă miercuri, 2 iunie, de la ora 18:00, spectacolul – invitat „Fereastra care n-avea somn”, o producție MiniREACTOR Cluj Napoca. Evenimentul are loc în cadrul programului „Coloravirus” ce reunește 14 evenimente în perioada 1 – 6 iunie pentru a celebra Ziua Internațională a Copilului. 

„Înlocuim coronavirus cu coloravirus pentru mai mult entuziasm și optimism în orașul nostru. Teatrul e despre viață, iar puterea noastră stă în culorile pe care le putem crea în jurul nostru. Chiar dacă situația economică din acest an ne-a redus considerabil numărul de proiecte, nu puteam renunța la un program special dedicat acestei zile internaționale.”, a adăugat Adrian Tibu, managerul Teatrului „Gong”. 

„Fereastra care n-avea somn” spune povestea lui Ruxi, care, în noaptea dinainte de a împlini 7 ani, se gândește dacă să facă sau nu acest pas. Cum să faci să împlinești șapte ani, dar să ai voie în continuare să faci tot ce face un copil de 2, de 3, de 5 ani? Împreună cu prietena ei secretă, Ruxi află marele secret al adulților și cum să aibă oricâți ani dorește. Textul spectacolului este scris de Selma Dragoș și a fost declarat câștigătorul concursului de piese pentru copii organizat de MiniREACTOR la începutul anului 2020. Spectacolul este regizat de Dragoș Alexandru Mușoiu și îi are în distribuție pe Oana Mardare, Paula Maria Seichei, Bianco Erdei, Andreea Ajtai, scenografia fiind semnată de Lucia Mărneanu, iar muzica de Magor Bocsárdi. Cu o durată de 45 de minute și recomandat copiilor cu vârsta peste cinci ani, spectacolul prezentat la Sibiu este unul despre maturizare, imaginație și relația dintre copii și părinți. Prețul unui bilet este de 12 lei, tarif flexibil. 

Accesul publicului se face pe baza biletelor puse în vânzare la sediul teatrului sau online, prin teatrulgong.ro.

Programul complet îl puteți consulta pe site-ul teatrulgong.ro

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri