Cei trei care vor la Psihiatrie

Spitalul Clinic de Psihiatrie “Dr. Gh. Preda” din Sibiu a scos la concurs postul de manager, rămas vacant după plecarea fostului director Ioan Sebastian Stroia la conducerea Căminului de bătrâni de pe strada Azilului din Sibiu. Astăzi, comisia de concurs a făcut publice numele candidaţilor şi faptul că în urma verificării dosarelor toţi au fost declaraţi admişi.

Cei trei candidaţi la şefia de la Psihiatrie sunt: Florin Marius Ucă, Nicolae Marian Frăţilă şi Florin Neag. De departe, cel mai cunoscut este ultimul, juristul Florin Neag, actualul director interimar numit la Spitalul Judeţean de Urgenţă Sibiu. Interimatul său la judeţean expiră în 11 iulie, dar în condiţiile în care concursul de acolo pentru manager va trebui reluat, situaţia viitoarei conduceri a Spitalului Judeţean Sibiu rămâne incertă.

Pe lângă Neag (din Mediaş de loc), la Psihiatrie mai doreşte şi Florin Marius Ucă, un fost preot din Cisnădie, care are şi studii juridice. Acesta s-a angajat anul trecut la Primăria Cisnădie consilier juridic. Ucă are 40 de ani şi a slujit mulţi ani la Cisnădie şi în Sibiu. Nicolae Marian Frăţilă este şi el tot jurist şi a fost director administrativ al Spitalului de Psihiatrie. Frăţilă a candidat şi în 2017 la acelaşi post, dar a pierdut cu nota 7,61.

Cei trei candidaţi vor susţine proiectul de management în 22 iunie, iar în 25 iunie se vor prezenta rezultatele finale, după soluţionarea eventualelor contestaţii.

You may also like...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *