Un bărbat din Vurpăr a dispărut de acasă. Il caută familia și Poliția

Poliţiştii sibieni caută un bărbat în vârstă de 59 de ani care a plecat de la domiciliu într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni.

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea bărbatului sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

În seara zilei de 10 iunie, polițiștii sibieni au fost sesizați de către un bărbat cu privire la faptul că, la data de 9 iunie, tatăl său, NISTOR DUMITRU, în vârstă de 59 de ani, din localitatea Vurpăr, jud. Sibiu, a plecat voluntar de la domiciliu, fără a mai reveni.

Semnalmente: ochi căprui, păr grizonat, scurt.

În momentul plecării, bărbatul purta o cămașă de culoare verde-închis cu carouri de culoare neagră, o vestă din tercot de culoare gri, o pereche de pantaloni tip jeans de culoare neagră, o șapcă din material textile de culoare neagră.

Nu se cunosc eventuale semne particulare.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre acest bărbat sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

Sprijină tinerii cu dizabilităţi mentale din Casa lui Ionuţ, Cisnădioara

Ajută Fundaţia Little John din Cisnădioara, judeţul Sibiu cu o donaţie! 6 tineri cu dizabilităţi mentale din centrul rezidenţial Casa lui Ionuţ au nevoie de sprijin! Iar alţi 130 de copii şi tineri din zona Sibiului se pot bucura de programele anuale ale Taberei de Vară.

F

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *