0.2 C
Sibiu
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Chetă publică pentru statuia lui Gyuri Pascu la Agnita

Știri din Județ

START campaniei de strangere de fonduri „Liberi am fi” !

Ioan Gyuri Pascu, muzician, comediant, actor de teatru, de film și de televiziune, scriitor, un simbol al libertății sufletului. S-a născut în orașul Agnita în anul 1961 unde a absolvit atât școala primară cât și liceul. Acesta a debutat ca actor la Casa de Cultură din orașul natal iar apoi în următorii ani și-a început și cariera artistica.

Gyuri s-a remarcat prin apariția sa în grupul Divertis dar și prin colaborările sale cu televiziuni precum TRV1, Antena 1 și PRO TV.

Mai multe detalii despre bogata sa bibliografie le gasiti in link-ul : https://ro.m.wikipedia.org/wiki/Ioan_Gyuri_Pascu

„Astăzi, toți îl păstrăm pe Ioan Gyuri Pascu în memoria noastra, prin versurile cântecelor sale și zâmbetul comediilor lăsate în urmă”, a declarat primarul orașului Agnita, Alin Schiau Gull.

Prieteni apropiați artistului împreuna cu Primăria Orașului Agnita inițiază campania de strângere de fonduri „Liberi am fi” cu scopul de a-l păstra viu în memoria orașului Agnita pe Ioan Gyuri Pascu, locul în care acesta s-a născut, a crescut și și-a găsit ceea ce cu toții numim talent. Campania are în vedere realizarea unei statui din bronz in marime naturală a artistului, care pe lângă omagiul adus acestuia va contribui la îmbogățirea culturală a orașului Agnita.

„Mulțumim tuturor acelora care se vor implica, fie prin donații, fie prin promovarea acestei campanii!” este mesajul organizatorilor. Suma totală care doresc să fie strânsă este de 123.000 de lei.

Pentru donație click aici:
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=4108232189215009&id=100000848057514

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Zilele Culturale Octavian Goga la Rășinari

Risc de avalanșe în Munții Făgăraș