14.1 C
Sibiu
vineri, 29 martie, 2024

Un om al străzii, principalul suspect în cazul crimei din Țiglari

Știri din Județ

Datorită investigațiilor operative desfășurate, principalul suspect de comiterea infracțiunii de omor săvârșită în cursul zilei de ieri, în municipiul Sibiu a fost identificat și prins în cursul acestei seri de către polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Sibiu, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Poliției Orașului Agnita și ai Secției de Poliție Rurală Agnita din I.P.J. Sibiu.

Este vorba despre un bărbat în vârstă de 38 de ani, din județul Sibiu. Acesta a fost depistat pe raza localității Vărd, comuna Chirpăr, iar în prezent este condus la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu în vederea audierii de către procurorul de caz și continuării cercetărilor.

Conform surselor Sibiu Independent, suspectul principal se numește Deak Daniel. Acesta nu are un domiciliu stabil în județul Sibiu.

Reamintim faptul că un bărbat în vârstă de 53 de ani a fost găsit fără suflare în propria casă. Din primele informații, acesta ar fi fost ucis.

Conform surselor Sibiu Independent, crima s-a produs pe strada Lutului din Sibiu.

Anchetatorii sibieni au concluzionat faptul că victima a avut o moarte violentă şi acesta s-a datorat şocului traumatic şi hemoragic consecutiv unui politraumatism cu multiple plăgi, la nivelul capului, toracelui şi membrelor, hematoame extinse la nivelul capului, trunchiului şi membrelor şi fracturi osoase: claviculă stângă, stern şi coaste.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri