spot_img
5.2 C
Sibiu
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
spot_img

FOTO: Salvamontiștii sibieni se pregătesc temeinic pentru salvarea de vieți omenești

Știri din Județ

Publicitate

Un exercițiu complex de salvare a fost pus în desfășurare de Serviciul Public Județean Salvamont Sibiu, serviciu aflat în subordinea Consiliul Județean Sibiu.

O parte din salvatorii montani și voluntarii din cadrul Serviciului Public Județean Salvamont Sibiu au participat la un exercițiu complex de salvare din zonă accidentată – Valea Argintului, în apropierea zonei stâncilor de escaladă.

IMG
fb img
fb img
fb img
fb img
fb img
fb img
fb img
fb img
fb img

Conform scenariului, salvamontiștii au avut de acordat primul ajutor unei victime cu multiple traumatisme, introducerea pacientului în targă și ulterior, prin tehnici de lansări de targă succesive, salvatorii au coborât victima în siguranță până în zona de unde ar fi putut fi preluat de ambulanță.

În cadrul exercițiului s-au exersat tehnici de căutare cu drona, tehnici de salvare pe tiroliană, rapel și lansări ale tărgii în zona de abrupt.

Exercițiul a durat mai bine de 5 ore și face parte din pregătirea continuă a tuturor angajaților și voluntarilor din cadrul Serviciului Public Județean Salvamont Sibiu.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului