0.2 C
Sibiu
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

VIDEO-FOTO: La un pas de tragedie! Un copac era să cadă peste o bancă plină cu oameni

Știri din Județ

Un copac mare și putred din Parcul Sub Arini s-a prăbușit cu puțin timp în urmă chiar lângă o bancă plină cu oameni.

Conform martorilor, cei aflați pe bancă, imediat după căderea copacului, tremurau de spaimă și erau îngroziți de tragedia ce li se putea întâmpla. La fața locului au sosit mai multe echipaje de la Poliția Locală Sibiu care au securizat zona până la sosirea forțelor ISU Sibiu. Pompierii militari au început deja evaluarea situației și se lucrează la un plan pentru degajare zonei.

De când restricțiile COVID au fost relaxate, sibienii au luat cu asalt parcurile din Sibiu, alegând să se relaxeze împreună cu copii la umbra copacilor, dar și la susurul apei ce tranzitează parcul. Astăzi, tragedia a fost evitată însă mulți cititori Sibiu Independent se întreabă, când și unde un nou copac putred se va păbuși peste cineva?!

received
received

„ISU Sibiu a intervenit cu un echipaj de pompieri militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Sibiu, pentru evaluarea situației și a asigurării măsurilor de prevenire a producerii unei situații de urgență, ca urmare a unei solicitări venite pe numărul de urgență 112, privind un copac care a căzut în Parcul Sub Arini, pe spațiul verde.” a declarat Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU SIBIU

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Zilele Culturale Octavian Goga la Rășinari

Risc de avalanșe în Munții Făgăraș