19.1 C
Sibiu
vineri, 29 martie, 2024

CISNĂDIE: Inaugurarea Centrului SPA Aria Magura

Știri din Județ


Dupã o perioadã dificilã, în care orașul nostru s-a aflat în carantinã, iatã cã rata infectãrii a scãzut simțitor și, spre marea noastrã bucurie, lucrurile au intrat pe fãgașul normal. Indiscutabil, principalul merit pentru aceastã depãșire a crizei sanitare locale îl aveți dumneavoastrã, locuitorii orașului care ați înțeles sã respectați mãsurile respective, atât pentru binele personal, al familiei, cât și pentru binele comunitãții. Mulțumesc public locuitorilor pentru spiritul civic de care au dat dovadã, pentru înțelegere și responsabilitatea manifestatã într-o perioadã grea.
Așadar, sunt încântat să anunț inaugurarea Centrul SPA Aria Măgura, unde vă veți putea bucura de bazinul de înot, SPA, de sala de sport, și terasa exterioara. Cu încredere deplină în calitatea serviciilor de sănătate marca ARIA, vă pot spune ca în scurt timp vom avea acces la servicii de recuperare și relaxare.
Din 24 iunie 2021, vă invit în acest SPA pentru momente autentice de relaxare, sănătate și desprindere din lumea cotidiană. Evenimentul de mâine, de la ora 12, va fi marcat de o serie de surprize pentru dumneavostră, în special pentru cei mici, cărora le-am pregatit o zona de distracție, în aer liber. Cu aceeași ocazie vom pune pe harta COMPLEXUL MĂGURA – un spațiu al cisnădienilor în care adunăm laolaltă facilități pentru toate vârstele, preocupările și categoriile sociale. COMPLEXUL MĂGURA va fi de acum singurul spațiu din județul Sibiu care poate oferi terenuri de sport, promenade, ștrand și ultimul (dar nu cel din urmă), centrul de sănătate ARIA MĂGURA.


Situat în incinta Complexului Măgura Cisnădie, Centrul SPA Aria Măgura oferă fiecărui client o experiență SPA excepțională. Noul Spa este construit pe un teren cu o suprafață totală de 3.500 de mp, aflat pe strada Măgurii nr. 200 (la ieșirea înspre Cisnădioara). Include un bazin semi-olimpic, cu o lățime de 13 metri (asigurandu-se astfel 6 culoare de inot la standard competitional) și o lungime de 25 de metri, sală de fitness, saună, sală de masaj și loc de joacă pentru copii. Mai bine de două milioane de euro este valoarea totală investită în centrul de relaxare ridicat în zona parcului Măgura, sursa de finanțare fiind bugetul local.


Aceastã investiție nu este una bazatã doar pe rentabilitatea economica. Când am gândit și pus în aplicare acest proiect, am dorit sã le oferim cisnãdienilor și turiștilor un spațiu de menținere și remediere a stării de sănătate, de relaxare, amenajat la standarde înalte și nu am privit acest Complex ca pe o afacere. Cisnãdia e un oraș cu multe oportunitãți de petrecere a timpului liber, iar acest Centru SPA vine sã completeze oferta variatã a spațiilor de relaxare.
Am găsit în CENTRUL ARIA, partenerul comunității cisnădiene, care va asigura funcționarea centrului ARIA MĂGURA, respectând cele mai înalte exigențe în domeniul serviciilor de sănătate și wellness, drept pentru care le mulțumesc și le urez “Bine ați venit” și mult succes.
Programul centrului ARIA MĂGURA va fi, începând cu 25 iunie 2021: zilnic de la 08 la 21.
Serviciile și prețurile le puteți găsi accesând https://www.aria.com.ro/ARIA-magura

Evenimentul de inaugurare se va desfășura cu respectarea măsurilor care se aplică pe durata stării de alertă pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei COVID-19.







,,Sunt încântat să anunț inaugurarea Centrul SPA Aria Măgura, unde vă veți putea bucura de bazinul de înot, SPA, de sala de sport, și terasa exterioara. Cu încredere deplină în calitatea serviciilor de sănătate marca ARIA, vă pot spune ca în scurt timp vom avea acces la servicii de recuperare și relaxare.



Din 24 iunie 2021, vă invit în acest SPA pentru momente autentice de relaxare, sănătate și desprindere din lumea cotidiană. Evenimentul de mâine, de la ora 12, va fi marcat de o serie de surprize pentru dumneavostră, în special pentru cei mici, cărora le-am pregatit o zona de distracție, în aer liber.



Cisnãdia e un oraș cu multe oportunitãți de petrecere a timpului liber, iar acest Centru SPA vine sã completeze oferta variatã a spațiilor de relaxare.



Am găsit în CENTRUL ARIA, partenerul comunității cisnădiene, care va asigura funcționarea centrului ARIA MĂGURA, respectând cele mai înalte exigențe în domeniul serviciilor de sănătate și wellness, drept pentru care le mulțumesc și le urez “Bine ați venit” și mult succes.” – Gheorghe Huja, primarul orașului Cisnădie



Evenimentul de inaugurare se va desfășura cu respectarea măsurilor care se aplică pe durata stării de alertă pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei COVID-19.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri

CSC Șelimbăr încheie etapa la Miercurea Ciuc