17.4 C
Sibiu
duminică, 08 septembrie, 2024

FOTO: Un pieton ce traversa neregulamentar pe strada Rahovei a căzut și s-a lovit la cap

Știri din Județ

Un pieton ce traversa neregulamentar în această seară pe strada Rahovei din Sibiu s-a dezechilibrat și a căzut pe spate, lovindu-se puternic la cap.

Imediat după ce bărbatul a căzut, văzând că acesta sângerează abundent din zona capului, trecătorii au sunat de urgență la 112, un echipaj SMURD intervenind în cel mai scurt timp pentru a-i acorda asistență medicală. Până la sosirea echipajului de prim-ajutor, un pompieri militar ISU aflat în timpul liber s-a asigurat că bărbatul nu a suferit răni grave.

Polițiștii sosiți la fața locului, dar și câțiva trecători l-au mutat pe bărbat de pe partea carosabilă pe spațiul verde dintre sensuri.

În ultimele luni, în județul Sibiu s-au produs mai multe incidente rutiere din cauza pietonilor ce au ales să traverseze prin locuri nepermise l.

„În aceasta seară un echipaj SMURD din cadrul ISU Sibiu a intervenit de urgență în municipiul Sibiu, str. Rahovei pentru acordarea de îngrijiri medicale unui bărbat de cca 75 de ani, conștient, căzut în loc public.
Acesta a fost transportat la UPU Sibiu cu traumatism cranio cerebral. „ a declarat Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU SIBIU

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Trenul periurban Sibiu, face un pas mare spre implementare

Premierul Marcel Ciolacu în vizită la Sibiu