7.9 C
Sibiu
vineri, 29 martie, 2024

FOTO: Un pieton ce traversa neregulamentar pe strada Rahovei a căzut și s-a lovit la cap

Știri din Județ

Un pieton ce traversa neregulamentar în această seară pe strada Rahovei din Sibiu s-a dezechilibrat și a căzut pe spate, lovindu-se puternic la cap.

Imediat după ce bărbatul a căzut, văzând că acesta sângerează abundent din zona capului, trecătorii au sunat de urgență la 112, un echipaj SMURD intervenind în cel mai scurt timp pentru a-i acorda asistență medicală. Până la sosirea echipajului de prim-ajutor, un pompieri militar ISU aflat în timpul liber s-a asigurat că bărbatul nu a suferit răni grave.

Polițiștii sosiți la fața locului, dar și câțiva trecători l-au mutat pe bărbat de pe partea carosabilă pe spațiul verde dintre sensuri.

În ultimele luni, în județul Sibiu s-au produs mai multe incidente rutiere din cauza pietonilor ce au ales să traverseze prin locuri nepermise l.

„În aceasta seară un echipaj SMURD din cadrul ISU Sibiu a intervenit de urgență în municipiul Sibiu, str. Rahovei pentru acordarea de îngrijiri medicale unui bărbat de cca 75 de ani, conștient, căzut în loc public.
Acesta a fost transportat la UPU Sibiu cu traumatism cranio cerebral. „ a declarat Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU SIBIU

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri