spot_img
14.3 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

PNL SIBIU: Doi candidați la funcția de președinte

Știri din Județ

Publicitate

Organizația județeană PNL Sibiu este în febra alegerilor interne. Raluca Turcan, actualul președinte și-a anunțat candidatura la un nou mandat. Aparent fără contracandidat … până în această dimineață, când deputatul Constantin Șovăială și-a anunțat și el candidatura pentru funcția de președinte al organizației județene PNL Sibiu. Șovăială a fost de 12 ani secretarul general al PNL Sibiu. În anunțul făcut public dis-de-dimineață pe Facebook, Șovăială își critică voalat contracandidata: “Cred că împreună, putem muta proiectele din comunicate și postările de Facebook în realitate. Colegii mă cunosc și știu că sunt omul faptelor. Avem #detreabă!”

La rândul ei, Raluca Turcan a postat astăzi la prânz un mesaj pe contul său de Facebook în care anunță că va candida la funcția de președinte în echipă cu Daniela Cîmpean, președinta Consiliului Județean Sibiu și Adrian David, primarul Avrigului – ambii propuși ca viitori prim-vicepreședinți ai filialei PNL. Turcan promovează în campania internă de alegeri a PNL conceptul de echipă: „Sibiul este astăzi cea mai bună organizație liberală din România și asta se datorează muncii în echipă! O știu sibienii care ne susțin, dar și liberalii de bună credință. Nimeni, în nume personal, nu își poate asuma performanța colectivă fiindcă niciunul dintre proiectele inițiate sau susținute de PNL nu reprezintă demersuri individuale.”
Raluca Turcan este actualul Ministru al Muncii.

La alegerile naționale interne ale PNL, Șovăială s-a poziționat în tabăra Orban, iar Raluca Turcan în cea a lui Florin Cîțu.

Publicitate

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului