spot_img
8 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

VIDEO-FOTO: Un motociclist și-a pierdut viața la Tălmaciu. Al șaselea deces de astăzi

Știri din Județ

Publicitate

Astăzi, în județul Sibiu și-au pierdut viața șase oameni, în diferite accidente rutiere. Este cea mai neagră zi, din ultimii 10 ani.

Cel mai recent deces s-a înregistrat cu puțin timp în urmă la ieșire din Tălmaciu spre Boița, acolo unde un motocilist de aproximativ 60 de ani a decedat.

Conform martorilor, motocicleta a intrat în coliziune cu un autocamion iar apoi aceasta a fost proiectată într-un autoturism. La fața locului sunt prezente mai multe echipaje de poliție și ambulanță.

Din primele cercetări rezultă faptul că motociclistul, cetățean străin, a circulat pe direcția Vâlcea – Sibiu, a lovit partea stângă spate a semiremorcii tirului condus în fața sa de către un bărbat în vârstă de 60 de ani, din județul Constanța, după care a ricoșat în autoturismul condus din sens opus de către un tânăr în vârstă de 21 de ani, din județul Vâlcea.

Traficul în zonă se desfășoară îngreunat.

img
point blur jul
Point Blur Jul
img  wa

„SAJ Sibiu a trimis un echipaj tip B la un accident rutier produs la intrarea în localitatea Tălmaciu dinspre Vâlcea .
Conducătorul unei motociclete a intrat în coliziune cu un autoturism.
În urma accidentului mototciclistul, bărbat, de aproximativ 60 ani era decedat la sosirea echipajului.” a declarat Vasile Scridon, purtătorul de cuvânt al SAJ SIBIU

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri