6.3 C
Sibiu
vineri, 19 aprilie, 2024

VIDEO-FOTO: Trei mașini implicate într-un accident pe DN1, Sibiu – Veștem

Știri din Județ

Un accident rutier urmat de un incendiu s-a produs în jurul orei 22:20,pe DN1, intersecție cu drumul spre localitatea Veștem.

Pompierii Detașamentului Sibiu au intervenit de urgență cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și două echipaje SMURD. La fața locului a intervenit și un echipaj SAJ.

Cauza probabilă a accidentului este nerespectarea distanței regulamentare în mers.

Din informațiile primite de la fața locului persoanele implicate s-au autoevacuat și nu se află în pericol.
De asemenea din primele informatii este vorba de trei autoturisme implicate în accident dintre care două cuprinse de incendii. Intervenția se află în dinamică.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a șoferului primului auto care a intrat în coliziune și a șoferului celui de-al doilea autoturism implicat, cei doi fiind transportați la spital pentru îngrijiri medicale. Este vorba despre doi bărbați în vârstă de 31, respectiv 29 de ani, ambii domiciliați în orașul Cisnădie.
Al treilea autoturism a fost condus de către un bărbat în vârstă de 29 de ani, din Orlat, care nu a necesitat intervenție medicală.

Testarea alcoolscopică a primului conducător auto a indicat o valoare de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat, în vreme ce testările celorlalți doi șoferi au indicat faptul că nu consumaseră băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan.

Din cele patru persoane implicate, două au necesitat transportul la spital.
O persoană de sex masculin de aproximativ 29 de ani acuză dureri cervicale și membru inferior stâng, fiind transportată de un echipaj SMURD și o persoană de sex masculin de aproximativ 32 de ani transportată la spital de echipajul SAJ Cisnădie.

SAJ Sibiu a trimis un echipaj tip B la un accident rutier cu incendiu pa A1 .Trei autoturisme implicate
Echipajele SAJ si ISU au transportat doau victime la UPU.
Un bărbat de 32 ani cu traumatism de glezna a fost transportat de către echipajul SAJ la UPU.” a declarat Vasile Scridon, purtătorul de cuvânt al SAJ SIBIU

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri