7.9 C
Sibiu
joi, 28 martie, 2024

Primăria distribuie o nouă tranșă de pachete cu produse de igienă persoanelor defavorizate din municipiul Sibiu

Știri din Județ

Marți, 3 august, Primăria Sibiu a primit cea de-a patra tranșă cu produse de igienă pentru persoanele cu venituri reduse din municipiul Sibiu. Începând de astăzi, 4 august, acestea vor fi distribuite de Direcția de Asistență persoanelor beneficiare de venit minim garantat și familiilor care primesc alocația pentru susținerea familiei.

Pachetele sunt distribuite în cadrul programului „Acordarea de pachete cu produse de igienă în cadrul POAD 2018-2020”, proiect cofinanțat din Fondul de Ajutor European destinat celor mai dezavantajate persoane prin Program Operațional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate 2014-2020.

Fiecare pachet are o greutate de aproximativ 5 kg și conține următoarele produse: 5 periuțe de dinți, 300 ml de pastă de dinți, 500 ml de săpun lichid, 800 ml de șampon pentru copii, 500 ml de șampon pentru adulți, 2,7 kg de detergent pentru rufe.

Pachetele vor fi distribuite la Cantina Municipiului, situată pe strada Calea Gușteriței nr.22, în intervalul orar 8-15, după cum urmează:

  • miercuri, 4 august, vineri, 6 august și luni, 9 august, către beneficiarii de venit minim garantat (354 de beneficiari)
  • joi, 5 august și marți, 10 august, către persoanele beneficiare de alocație pentru susținerea familiei (196 de beneficiari)

Documentele necesare pentru ridicarea pachetelor:

  • cartea de identitate/buletinul/carte de identitate provizorie
  • certificatul de naștere pentru copiii sub 14 ani, în original

Precizare! Persoanele care se prezintă pentru ridicarea pachetelor sunt obligate să respecte măsurile de prevenire a răspândirii infecției cu coronavirus, respectiv purtarea măștii de protecție, menținerea distanțării fizice în perioada de așteptare pentru preluarea produselor și utilizarea dezinfectantului pentru mâini, pus la dispoziție de Cantina Municipiului.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri