spot_img
5.2 C
Sibiu
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
spot_img

Începe Festivalul Plăcintelor de la Tălmacel, ediția I

Știri din Județ

Publicitate

Prima ediție a Festivalului Plăcintelor de la Tălmacel începe în 15 august,între orele 12 – 20:00, în satul Tălmăcel din judeţul Sibiu, un loc minunat în care tradiţiile şi obiceiurile nu se pierd. ,,Festivalul Plăcintelor de la Tălmăcel” este un proiect cultural-gastronomic, despre mâncarea tradiţională, despre oameni buni, locuri frumoase şi în special despre crearea unei punţi între lumea urbană şi cea rurală.

Luna august, cunoscută în popor drept luna lui ,,gustar” sau ,,secelar” este una dintre lunile ce abundă în legume, fructe şi recolte de tot soiul. Perfect am spune pentru un eveniment culinar rustic, tradiţional, în care obiceiurile şi frumuseţea zonei sunt piesele principale.


Evenimentul se desfăşoară în Lunca Largă din Tălmăcel, un loc frumos în inima naturii, unde vom degusta plăcinte specifice zonei, alături de producătorii locali, de oamenii locului care ne vor încânta cu povești pline de savoare.

,,Festivalul Plăcintelor de la Tălmăcel” susține micii producători și economia locală, promovează hrana sănătoasă și încurajează turismul local responsabil.

În contextul pandemiei Covid -19, vom lua toate măsurile de siguranță impuse de autorități. Pentru siguranța participanților, masca de protecție este obligatorie.

❇Pentru înscrieri accesați linkul:
https://forms.gle/VYKJpYJLqETBLtrJ9

Acțiune finanțată de Consiliul Județean Sibiu prin CNM Astra Sibiu

Parteneri: Primăria Oraşului Tălmaciu

Colaboratori: Asociaţia Obştea Tălmăcel

Sponsori: Lanco Tălmaciu, La Fantana Sibiu

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului