spot_img
12.3 C
Sibiu
marți, 23 aprilie, 2024
spot_img

Mediaș: Corturi de vaccinare și testare Covid la spectacolul ,,Petrecere la Han”

Știri din Județ

Publicitate

Primăria Mediaș, va marca și anul acesta sărbătoarea de Sfânta Maria printr-un spectacol folcloric de excepție intitulat ,,Petrecere la han”. Soliști și ansambluri de muzică populară vor concerta pe 15 august de la ora 17:00 la Hanul Greweln, anunță novatv.ro

Dan Sima, viceprimarul municipiului Mediaș a anunțat că începând de la ora 14,00, cu cateva ore înainte de eveniment, medieșenii vor avea posiblitatea să se vaccineze în corturile amenjate din locația respectivă. De asemenea, viceprimarul a mai menționat condiții pentru care este permisă participarea la eveniment:

,,Primăria municipiului Mediaș, prin direcția de cultură, organizează duminică, 15 august, incepând cu ora 17, Spectacolul folcloric Petrcere la Han. În contextul epidemiei cu virusul SARS Cov-2 și de această dată, se va respecta legislația în vigoare privitoare la organizarea de evenimente în aer liber, cu scopul de-a proteja populația și de a stopa cât posibil răspândirea virusului. Prin urmare, intrarea la eveniment este permisă următoarelor categorii de persoane: persoane vaccinate împotriva virusului SARS-Cov-2, persoane care prezintă rezultatul negativ al unui test PCR (nu mai vechi de 72 de ore), persoane care prezintă rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid (nu mai vechi decât 24 de ore), respectiv celor care pot face dovada a trecerii prin boală. Având în vedere aceste condiții, Primăria Municipiului Mediaș pune la dispoziția cetățenilor la Han, în locația respectivă, următoarele facilități: un cort în care medieșenii nevaccinați se vor putea testa gratuit pentru a putea participa la eveniment și deasemenea, pentru cine dorește, un cort în care populația se va putea vaccina cu serurile Johnson & Johnson sau Pfizer. Precizăm că activitatea de vaccinare va începe puțin mai devreme de ora 17, și anume de la ora 14,00.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

CSC Șelimbăr va juca miercuri cu FK Csikszereda