Polițiștii sibieni caută un biciclist ce a acroșat și rănit o fetiță

Politiștii Biroului Rutier Sibiu solicitată sprijinul cetățenilor in vederea identificării unui tânăr implicat în această după-masă într-un accident rutier produs în zona parcului din cartierul Valea Aurie.

Publicitate

Totodata, aceştia fac apel și la acesta pentru a se prezenta la sediul Poliției în vederea stabilirii circumstanțelor în care s-a produs evenimetul.

În aceasta după-masa, în jurul orei 18:30, în parcul situat în spatele Bisericii din cartierul Valea Aurie a avut loc un eveniment rutier în care au fost implicați un biciclist si o fetița în vârstă de 5 ani, soldat cu rănirea acesteia.

Publicitate

După producerea accidentului și până la sosirea poliției la fața locului, biciclistul a părăsit locul producerii evenimentului rutier.

Din informațiile obținute de către politiștii rutieri, se pare că biciclistul ar avea vârsta de 13 ani, purta un tricou alb și pantaloni negri, s-ar numi „Alex” și ar fi condus o bicicletă albastru cu roșu, posibil având atașat un motor electric.

Orice informații dețineti referitor la acest accident rutier, polițiștii sibieni vă roagă să le comunicați apelând numărul de telefon 0269/208211.

You may also like...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *