14.1 C
Sibiu
vineri, 29 martie, 2024

Polițiștii sibieni caută un biciclist ce a acroșat și rănit o fetiță

Știri din Județ

Politiștii Biroului Rutier Sibiu solicitată sprijinul cetățenilor in vederea identificării unui tânăr implicat în această după-masă într-un accident rutier produs în zona parcului din cartierul Valea Aurie.

Totodata, aceştia fac apel și la acesta pentru a se prezenta la sediul Poliției în vederea stabilirii circumstanțelor în care s-a produs evenimetul.

În aceasta după-masa, în jurul orei 18:30, în parcul situat în spatele Bisericii din cartierul Valea Aurie a avut loc un eveniment rutier în care au fost implicați un biciclist si o fetița în vârstă de 5 ani, soldat cu rănirea acesteia.

După producerea accidentului și până la sosirea poliției la fața locului, biciclistul a părăsit locul producerii evenimentului rutier.

Din informațiile obținute de către politiștii rutieri, se pare că biciclistul ar avea vârsta de 13 ani, purta un tricou alb și pantaloni negri, s-ar numi „Alex” și ar fi condus o bicicletă albastru cu roșu, posibil având atașat un motor electric.

Orice informații dețineti referitor la acest accident rutier, polițiștii sibieni vă roagă să le comunicați apelând numărul de telefon 0269/208211.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri