10.3 C
Sibiu
vineri, 19 aprilie, 2024

Daruri pentru copilașii din centrele Prichindelul, Speranța și Gulliver

Știri din Județ

Echipa Galbenă, voluntarii PNL Sibiu au oferit, ieri, daruri copiilor din centrele Prichindelul, Speranța și Gulliver, în cadrul acțiunii „Ploaia de dulciuri”.

Ne-am reîntors pentru câteva ore în mirifica lume a bucuriilor, a imaginației, a basmelor și a jocului. Am vrut să oferim o părticică de dor, o părticică de iubire și zâmbete unor copilași pe care viața i-a încercat puțin mai greu, dar care ne primesc de fiecare dată cu sufletul deschis și plin de lumină. Faptul că suntem întâmpinați cu atâta bucurie ne dă speranța că ceea ce facem nu este în zadar. A te regăsi în lumea acestor îngeri cu chip de copil și a fi acceptat necondiționat este o răsplată suficient de mare încât să ne mobilizeze în tot mai multe activitati de acest fel.” – au scris Alina și Sorin Huicu pe pagina lor de Facebook.


Echipa Galbenă s-a concentrat încă de la prima acțiune pe promovarea valorilor morale, grija pentru comunitate, înțelegerea celor din jur, dezvoltarea empatiei în rândul membrilor ei și nu în ultimul rând pe dezvoltarea personala, căci, până la urmă, voluntariatul este o metodă bună de a te schimba tocmai pentru că ai ocazia să cunoști oameni noi, care pot deveni o sursă importantă de inspiratie pentru tine, la fel cum ai ocazia să te confrunți cu problemele aproapelui, și, împreună cu grupul să cauți soluții eficiente pentru a ajuta la depașirea lor.


Perseverenta în a face lucruri e un lucru dificil însă pe termen lung dă rezultate,cam asta e principiul echipei Galbene.

Sursa foto: Facebook

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri