8 C
Sibiu
joi, 18 aprilie, 2024

Campionatul Naţional de Masaj, duminică, în stațiunea Păltiniș

Știri din Județ

Un număr de 95 de terapeuţi şi maseuri vor participa de vineri până duminică, în staţiunea Păltiniş, la Campionatul Naţional de Masaj, a anunţat organizatorul printr-un comunicat de presă.

„Organizăm Campionatul Naţional de Masaj la Sibiu pentru că orice eveniment care adună oameni cu valori similare, cu pasiuni şi dorinţe, va da naştere unei comunităţi. Iar o comunitate este extrem de valoroasă atunci când oamenii schimbă idei, experienţe, se pot susţine reciproc, îmbunătăţind astfel nivelul de trai al comunităţii, cu noi locuri de muncă şi noi activităţi. (…) Campionatul de Masaj este organizat la Sibiu pentru că aici a luat naştere Academia Reflexovital în cadrul căreia s-au format numeroşi terapeuţi. Prin tehnicile şi realizările lor ca profesionişti consacraţi au reuşit să pună România pe harta Europei. Vă aşteptăm la Campionatul de masaj, atât pe cei iniţiaţi, cât şi pe doritori să vedeţi o lume a masajului aşa cum nu o ştiaţi până acum„, a declarat preşedintele Asociaţiei de Masaj şi Terapii, Iulian Moţoc.

Competiţia se desfăşoară pe şase categorii diferite de masaj: Wellness, Freestyle asiatic, Masaj pe Scaun, Swedish, Freestyle occidental (Western), Masaj Terapeutic şi o categorie specială pentru începători. Fiecare dintre aceste categorii sunt jurizate de specialişti internaţionali şi români, iar pentru fiecare categorie în parte sunt desemnaţi câte trei câştigători medaliaţi. Campionul naţional va fi ales în finală, dintre cei şase medaliaţi cu aur, pentru fiecare categorie ( excepţie face categoria pentru începători), potrivit organizatorului.

Accesul spectatorilor este interzis, dar competiţia va fi transmisă live pe pagina de Facebook a evenimentului.

Cei care doresc să se înscrie o pot face pe siteul competiţiei https://cndm.ro/

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri