E OFICIAL! USR Plus cere schimbarea premierului

Publicitate

Astă noapte, Biroul Politic al USR Plus a decis să nu mai susțină pe premierul Cîțu, în contextul schimbării ministrului de justiție Stelian Ion. USRiștii au anunțat că vor susține o moțiune de cenzura. Zilele trecute PSD și AUR au anunțat și ele că vor depune o moțiune de cenzura contra actualului Guvern.

Publicitate

Redăm comunicatul USR PLUS:

Decizia Biroului Național al USR PLUS din această seară:

USRPLUS va susține o moțiune de cenzură împotriva premierului Florin Cîțu

USR PLUS anunță că își retrage sprijinul politic pentru premierul Cîțu, care a aruncat țara în criză politică. USR PLUS nu a girat şi nu va gira niciodată jaful din bani publici, în nicio formulă de guvernare.

Cerem Coaliției să ia act de lipsa unei majorități care să susțină Cabinetul Cîțu și solicităm declanșarea de urgență a negocierilor în Coaliție pentru desemnarea unui nou premier care să formeze un nou guvern.

În situația în care discuțiile din Coaliție vor eșua în propunerea unui nou premier, USR PLUS va susține o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Cîțu.

Ministrul Stelian Ion este propunerea USR PLUS pentru Ministerul Justiției pentru viitorul guvern şi are tot sprijinul nostru pentru continuarea reformei din justiție, inclusiv desființarea SIIJ şi numirile procurorilor-şefi, procese întrerupte de iresponsabilitatea premierului Cîțu.

Biroul Național a decis convocarea Comitetului Politic în data de 11 septembrie.

You may also like...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *