23.2 C
Sibiu
marți, 16 aprilie, 2024

VIDEO-FOTO: Au fugit de Poliție, dar au făcut accident. Și autospeciala a suferit avarii

Știri din Județ

Mai mulți tineri ce se deplasau în jurul orei 1:30 cu o mașină pe strada Ștefan Cel Mare, au ajuns să fie încătușați de către polițiștii sibieni după ce nu au oprit la semnalul acestora.

În goana lor nebună de a scăpa neprinși, șoferul a pierdut controlul volanului și s-a oprit într-un stâlp de iluminat public, în imediata apropiere a fabricii KUKA. Imediat după impact, polițiștii sibieni i-au imobilizat pe tineri și au început identificarea lor. Din primele informații neoficiale, șoferul nu poseda permis de conducere.

Șoferul are 23 de ani și este din Hosman.

În timpul urmăririi, autospeciala de Poliție a suferit multiple avarii la partea din față, aceștia cerând ajutor prin stație colegilor. În cel mai scurt timp, la fața locului s-au deplasat aproximativ 7-8 echipaje de Poliție, dar și echipaje de pompieri și ambulanță. Zona a fost imediat securizată iar criminaliștii au început să facă cercetări în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor în care s-a produs accidentul.

DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC

„La data de 9 septembrie, în jurul orei 00:45, polițiștii din cadrul Secției nr. 3 Poliție Rurală Agnita, în timp ce desfășurau activități de supraveghere a traficului rutier pe DJ 106, în zona localității Hosman, au efectuat semnalul regulamentar de oprire adresat șoferului unui autoturism condus dinspre Agnita. Întrucât șoferul autoturismului și-a continuat deplasarea, polițiștii au pornit în urmărirea mașinii până la intrarea în municipiul Sibiu unde mai multe echipaje de polițiști și jandarmi au blocat partea carosabilă în vederea opririi autoturismului în cauză. La vederea blocajului forțelor de ordine, în zona intersecției cu strada Podului, șoferul autoturismului a pierdut controlul direcției de deplasare, a ieșit în afara carosabilului și a intrat în coliziune cu un stâlp de iluminat stradal și cu un gard din beton. În același timp, din cauza manevrelor bruște efectuate de către șoferul autoturismului urmărit, polițistul care conducea autospeciala aflată în urmărire a virat brusc la stânga și a lovit o bordură. În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală a unui pasager din mașina urmărită, un bărbat în vârstă de 48 de ani, domiciliat în municipiul Sibiu. Niciunul dintre polițiștii aflați în autospecială nu a suferit vătămări corporale. Ambii conducători auto au fost testați alcoolscopic, rezultatele fiind negative. Din primele verificări efectuate de către polițiști a rezultat faptul că șoferul autoturismului urmărit, un tânăr în vârstă de 23 de ani, domiciliat în localitatea Hosman, nu deține dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice. În cauză, s-au întocmit actele premergătoare efectuării de cercetări penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis. Cercetările continuă sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.” a declarat Elena Walter, purtătorul de cuvânt al IPJ SIBIU

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri