14.1 C
Sibiu
vineri, 29 martie, 2024

FOTO: Donații pentru nevoiași, din partea Sindicatului Liber TPL Sibiu

Știri din Județ

Aproximativ 30 tone de alimente urmează să ajungă la comunitatea româno – bulgară din Ruse și Vidin. Sindicatul Liber TPL Sibiu prin reprezentant legal Gogea Dumitru Mitică a organizat o acțiune umanitară împreună cu Federația Transportatorilor și Serviciilor Publice din România alături de Biserica Ortodoxă Română și Ordinul Militar Regina Maria.

img  wa
img  wa
img  wa
img  wa
img  wa
img  wa
img  wa

Acțiunea umanitară pornită din sufletele unor oameni simpli pentru semeni de ai lor aflați în momente dificile ale vieții s-a încheiat în weekend la Sibiu.

Sindicatul Liber TPL Sibiu a colectat donațiile ce vor pleca luni către Brașov urmând ca de aici convoiul cu alimente să plece vineri către Bulgaria cu destinația comunității Româno – Bulgare din Ruse și Vidin.

„S-au strâns circa 30 tone de alimente la nivel de Federație din toată țara, care sperăm vor aduce puțină liniște în viața unor oameni năpăstuiți de soartă. Sindicatul Liber TPL Sibiu, Federația Transportatorilor și Serviciilor Publice din România împreună cu Ordinul Militar Regina Maria, au deosebita onoare cu ocazia acestei acțiuni umanitare de a transporta în Bulgaria o parte din veșmintele Sfintei Paraschieva la solicitarea Bisericii Ortodoxe Române.” a declarat pentru Sibiu Independent, Gogea Dumitru Mitică.

Sindicatul Liber TPL Sibiu și toți organizatorii acestei acțiuni mulțumesc pe această cale angajaților Tursib și membrilor de sindicat care sau implicat pentru donații. Îi asigurăm de tot respectul nostru și le dorim multă sănătate. Următoarea acțiune va fi exclusiv în România” – a transmis președintele Sindicatului Liber TPL Sibiu. Gogea Dumitru Mitică.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri