8.1 C
Sibiu
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Sibiu: A început Festivalul de produse handmade – Creative Buzz

Știri din Județ

A început Festivalul Handmade de la Sibiu. Un festin de culori, forme și arome, te vor răsfăța timp de 3 zile, în Piața Mică din SIBIU, cu meșteri artizani care te așteaptă cu bijuterii boeme, decorațiuni nonconformiste, bunătăti de casă, haine unicat și jucării pentru cei mici, toate lucrate manual, cu suflet și migală.


Evenimentul se va desfăşura la în perioada 24-26 septembrie 2021, în Piața Mică Sibiu, zilnic între 10:00 și 20:00

Hai să descoperi produse și oameni care îți vor atinge sufletul și îți vor oferi curajul să te exprimi așa cum ești!



Cel mai mult ne place că reușim prin aceste ediții de festival handmade Creative Buzz să sprijinim comunitatea creatorilor români prin aceste întâlniri magice între artiști și cei care știu să le aprecieze munca. Tu ești susținerea pe care antreprenorii o caută, confirmarea că ideea lor de afacere corespunde unei nevoi și sursa de feedback care le va transforma produsele în ceva pe placul tău.

Timp de 3 zile relaxante animăm Piața Mică și o redăm comunității #handmade, prin artă, în cele mai colorate și variate forme ale ei.

Vino în tihnă, pentru a încerca din toate delicatesele pregătite, și pentru a afla poveștile produselor realizate cu răbdare și iubire, de către artizani. Fă-ți provizia de artă, relaxare și bucură-te de farmecul burgului nostru la Creative Buzz alături de cei 30 de expozanți care îți vor provoca simțurile.


Festivalul are că scop popularizarea creativității și talentului românesc, de a facilita accesul la produse unicat de calitate excepțională.

Creative Buzz susține antreprenoriatul creativ din 2014, prin singurul Festival de produse Handmade din regiune. El atrage anual mii de turiști și localnici, transformând Sibiul pentru câteva zile, într-o oază a creativității, la care participă floarea artizanilor locali și din întreaga țară.

Cu responsabilitate, măsuri de igienă și distanțarea necesară, vă așteptăm să scriem împreună povestea ediției 29 de festival handmade Creative Buzz. Vă recomandăm purtarea măștii de protecție în toată zona evenimentului.

Hai în weekend la Creative Buzz cu numărul 29, cu bucurie te așteptăm!

Sursa foto reprezentativ: Facebook

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Zilele Culturale Octavian Goga la Rășinari

Risc de avalanșe în Munții Făgăraș