spot_img
9.6 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

Turneu caritabil de fotbal la Sibiu. Banii merg direct la Baby Care

Știri din Județ

Publicitate

Nouă echipe de fotbal organizează la Sibiu un turneu caritabil de fotbal, desfășurat în data de 09.10.2021. Scopul acțiunii este de a strânge fonduri pentru Baby Care Sibiu.

Baby Care Sibiu este o Asociație ce are ca obiectiv principal sprijinirea îngrijirii în cele mai bune condiții a nou-născuților internați în terapia intensivă neonatală. Iar prin acest turneu se dorește susținerea financiară Baby Care Sibiu, toți bănuții din înscrierile echipelor, dar și din donațile cetățenilor, merg direct în conturile Asociației.

Echipele validate sunt: DDB Sibiu, USRPLUS Sibiu, USRPLUS Alba Iulia, USRPLUS Mediaș, Crucea Roșie Sibiu, Băcilă și asociații fotbaliști, Unimat, Siemens și Best Team.

„Scopul acestui turneu, care se vrea a fi periodic, este unul caritabil. Fiecare echipă participantă va propune pe rând câte o cauză umanitară, iar noi vom încerca să strângem cât mai multe fonduri. De exemplu, acum avem o taxă de înscriere de 500 ron de echipă. Pe lângă aceasta, s-au redirecționat banii din impozitul de pe firme, donații, etc. Colegii de la Crucea Roșie Sibiu au venit cu ideea de a colecta o sumă, prin vânzarea de brățări din piele și prăjituri. Alți colegi au strâns o sumă mult mai mare decât taxa, practic fiecare a contribuit cum a putut.” a declarat un voluntar al turneului

Pentru toţi cei care doresc să sprijine activitatea sau campaniile noastre Baby Care Sibiu o pot face în următoarele conturi:

Contul ASOCIATIEI BABY CARE SIBIU, deschis la BRD Sibiu, Filiala Gara:RON: RO 50BRDE330SV17320573300Euro: RO26BRDE330SV70551743300USD: RO66BRDE330SV70551913300

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului