6.3 C
Sibiu
vineri, 19 aprilie, 2024

PREMIERĂ: Prefectura Sibiu are secretar general

Știri din Județ

După 7 luni de la schimbarea legii, Instituţia Prefectului Sibiu are de vineri, 1 octombrie un secretar general în persoana lui Mariu Oltean. Acesta este un jurist cu vastă experienţă şi a îndeplinit în ultima perioadă funcţia de şef al cancelariei prefectului de Sibiu. Mariu Oltean devine primul secretar general al instituţiei, cu statul de înalt funcţionar public, după ce în primăvară Guvernul a schimbat legea privind numirea prefecţilor şi subprefecţilor. Numirea lui Oltean este cu caracter temporar şi a fost publicată vineri în Monitorul Oficial.

Oltean are 43 de ani şi este de 20 de ani director executiv şi consilier juridic la Asociaţia Crucea Albastră, care deţine două centre pentru tratarea dependenţei de alcoolism în judeţ. Marius Oltean a terminat Facultatea de Drept din Sibiu cu dublă specializare drept şi ştiinţe politice.

„Mi-am propus să servesc cetăţeanul aşa cum am făcut-o peste tot unde am lucrat. Sunt adeptul ordinii şi disciplinii interne şi cred că alături de colegii mei din Instituţia Prefectului Sibiu vom face tot ce ne stă în putinţă pentru cetăţenii judeţului Sibiu” a declarat Marius Oltean pentru SIBIU INDEPENDENT.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri