Primăria Sibiu angajează șef serviciu informatică. VEZI care sunt condițiile

Știri din Județ

Primăria Municipiului Sibiu cu sediul în Sibiu, Piața Mică, nr.25 anunță concurs pentru ocuparea  următoarei funcții publice de conducere vacante, pe perioadă nedeterminată  la  Serviciul informatică din cadrul Primăriei Municipiului Sibiu:

      1 post – Şef Serviciu

Condiții: 

Candidații trebuie să îndeplinească condițiile generale prevăzute de art. 465 alin. (1) din O.U.G nr.57/2019 privind Codul administrativ, precum și următoarele condiții specifice:

  •  Studii universitare de licență absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul Informatică sau Calculatoare şi tehnologia informaţiei,
  • Absolvenți cu diplomă ai studiilor universitare de master în domeniul administrației publice, management sau în specialitatea studiilor necesare ocupării funcției publice sau cu diplomă echivalentă conform prevederilor art. 153 alin. (2) din Legea educației naționale nr. 1/2011, cu modificările și completările ulterioare,
  • Vechime în specialitatea studiilor- minimum 5 ani,
  • Vechime în managementul echipelor – minimum 3 ani,
  • Experienţă în: – Administrare/dezvoltare sisteme informatice şi/sau aplicaţii client – server,
  • Management de proiecte cu componente de IT,
  • Cunoştinţe operare pe calculator- nivel avansat,
  • Cunoştinţe despre: – Arhitectură baze de date,

–  MS SQL,

– Active Directory,

– Protocoale de reţea,

– Microsoft Windows Server,

– Microsoft Office.

  • Cunoștințe limba engleză – nivel mediu,

Propunem ca proba eliminatorie de calculator și proba eliminatorie de limba engleză să fie organizate în data de 03 noiembrie 2021, după cum urmează: proba eliminatorie de calculator – ora 9,00, iar proba eliminatorie de limba engleză – ora 12,00. De asemenea, proba scrisă va fi organizată în data de 08 noiembrie 2021, ora 12,00. Atât probele eliminatorie ,cât și proba scrisă vor avea loc la sediul Primăriei Municipiului Sibiu, Piata Mică, nr.25, cam.109.

      Interviul va avea loc în data de 12.11.2021, ora 10,00, la sediul Primăriei Municipiului Sibiu, din Piaţa Mică, nr.25, cam.109.         

     Dosarele de înscriere la concurs se depun în perioada 04.10.2021-25.10.2021 la sediul Primăriei Municipiului Sibiu din Piata Mică, nr.25, cam.109.

      Relaţii suplimentare se pot obţine la Serviciul Managementul și Integritatea resurselor umane, telefon nr. 0269/208800 interior 835, sau pe www.sibiu.ro, secțiunea Angajări.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele Știri