spot_img
8 C
Sibiu
joi, 25 aprilie, 2024
spot_img

Primăria orașului Agnita ține pasul cu noile tendințe digitale: Aplicația Agnita City App este disponibilă, gratuit

Știri din Județ

Publicitate

Primăria orașului Agnita ține pasul cu noile tendințe digitale. Începând de vineri, 8 octombrie 2021, aplicația Agnita City App este disponibilă gratuit pentru toți cei interesați, a anunțat Schiau Gull Alin Ciprian, primarul orașului Agnita, pe pagina sa de Facebook.



DESPRE APLICATIE

Agnita City App reprezintă instrumentul digital oferit de Primăria Orașului Agnita locuitorilor orașului dar și turiștilor regiunii Văii Hârtibaciului.

Aplicația devine un canal de comunicare directă între primărie și locuitori, aceștia putând trimite sesizări legate de problemele întâmpinate în oraș direct departamentelor primăriei. Tot prin aplicație locuitorii vor putea plăti taxe și impozite, vor putea urmări statusul unui document sau vor putea scrie direct primarului.

În afară de secțiunile de ordin administrativ, Agnita City App devine și ziarul digital în care poți citi ultimele știri și noutăți despre oraș. Locuitorii au la îndemână lista tuturor instituțiilor publice, a farmaciilor, medicilor și clinicilor locale. Se pot vedea și contacta direct din aplicație școlile, asociațiile și alți operatori locali.

Tot aici se găsesc informații legate de magazinele locale, restaurantele, cazările și locurile de agrement, conținut util atât pentru locuitori cât și mai ales pentru cei care vizitează Valea Hârtibaciului.

Legende, povești, tradiții și obiceiuri locale sunt descrise în articole interesante: Legenda Lolelolor, a Sfintei Agatha, tradiția Lolelor dar și a nunților de pe Valea Hârtibaciului sunt câteva din paginile ce merită citite în aplicație.
Agnita City App poate fi descărcată aici – https://play.google.com/store/apps/details?id=net.eventya.android.agnitacity

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri