17.4 C
Sibiu
joi, 28 martie, 2024

Rășinărean reținut pentru că și-a bătut un consătean. Victima și-a scos certificat medico-legal

Știri din Județ

La data de 13 octombrie a.c., polițiștii Secției nr. 1 Poliție Rurală Șelimbăr au reținut pentru 24 de ore un bărbat în vârstă de 38 de ani din Rășinari, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire și alte violențe, faptă prevăzută și pedepsită de art. 193 alin 2 cod penal și amenințare, faptă prevăzută și pedepsită de art. 206 din Cod penal.

         În fapt, la data de 11.10.2021, victima (un bărbat în vârstă de 55 de ani, domiciliat în Rășinari) a sesizat în scris Secție 1 Poliție Rurală Șelimbăr despre faptul că la data de 6 octombrie a.c., în timp ce se afla pe stradă, a fost agresat fizic și amenințat de un bărbat de 38 de ani, din aceeași localitate, la plângerea depusă fiind anexat și certificatul medico-legal eliberat de Serviciul de Medicină Legală Sibiu.

În urma activităților de certcetare penală desfășurate în cauza, la data de 13.10.2021, s-a dispus efectuarea în continuare a urmării penale față de presupusul agresor, care la aceeași data, a fost reținut pe baza de ordonanță și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă. La data de 14 octombrie a.c., bărbatul a fost prezentat procurorului care supraveghează urmărirea penală din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu care a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale, pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, faptă prevăzută și pedepsită de art. 193 alin.2 din Codul Penal și amenințare, faptă prevazută și pedepsită de art. 206 alin 1din Codul Penal, precum și măsura preventivă a controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri